Paars getinte ovale oorclips met een goudkleurige rand

186741

Nieuw

Paars getinte ovale oorclips met een goudkleurige rand
  • De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50.


€ 13,95

Datasheet

Gewicht0.02gr.

Meer informatie


Trendy Paarse Oorclips: Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Sieradencollectie Ben je op zoek naar de perfecte accessoire om je outfit een chique uitstraling te geven? Zoek niet verder! Ontdek onze paars getinte ovale oorclips met een goudkleurige rand, speciaal ontworpen. Deze oorclips zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en betaalbare manier om hun stijl te upgraden.
Waarom Zou Je Deze Paarse Oorclips Moeten Kiezen? Deze oorclips zijn niet alleen stijlvol, maar ook veelzijdig. Ze passen perfect bij zowel casual als formele outfits, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je look aan te passen aan elke gelegenheid. De paarse tint voegt een vleugje mysterie en elegantie toe aan je look, terwijl de goudkleurige rand een vleugje luxe en glamour toevoegt. Met deze oorclips kun je je persoonlijke stijl echt laten zien.