Sieradenlijn Er zijn 9 sieradenlijnen

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • A-zone

  A-Zone oorclips

  Accessory Zone is de specialist op het gebied van modeaccessoires en beschikt over een eigen ontwerp- en stylingafdeling. Wij bieden u ieder seizoen weer een toonaangevende en kwalitatief hoogwaardige collectie. Een collectie die niet alleen continu vernieuwend is, maar ook veelomvattend en uiteraard tegen een zeer gunstige prijs. Op basis van eigen productielijnen kunnen wij flexibel op de laatste trends reageren en zien wij erop toe dat maatschappelijk verantwoorde richtlijnen worden nagestreefd. A-Zone is een merk van Versteegh mode en sieraden.

 • Behave

  Behave is een groothandel in sieraden, gericht op de detailhandel. Sinds 1974 is onze bijouterie een begrip in de wereld van de modeaccessoires en trendsetting. Behave heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en China.

 • Culture Mix

  Culture Mix oorclips en clip oorbellen

  Culture Mix staat voor moderne sieraden gemaakt van natuurlijk materiaal in eigentijdse vormgeving. Stevige clip oorbellen met een modern uitstraling. Statement oorclips.

  Culture Mix natuurlijk materiaal

  De oorbellen zijn vaak gemaakt van natuurlijk materiaal. Hout, parelmoer en andere in de natuur voorkomende materialen. De oorclips zijn mooi afgewerkt en voorzien van een stevige clip.

 • F&M Bijoux

  0 producten

 • Wings byou

  Oorclips van Wings Byou

  Wings Byou is een groothandel met eigentijdse en eigen ontwerpen. Ze zijn al ruim 30 jaar bezig met import van bijouterien naar eigen ontwerp. Inmiddels is de naam Wings een bekende merknaam geworden op de Nederlandse markt. Een uitgebriede collectie van niet alleen oorclips maar ook andere sieraden.

  Clip oorbellen

  De nieuwe collecties sieraden bestaan uit ongeveer 700 tot 800 nieuwe modellen. Per seizoen is er ook ruimte voor een mooie collectie oorclips. De oorclips van Wings Byou zijn stevig en mooi afgewerkt en sluiten aan bij de laatste fashion trends.

 • Yehwang

  Yehwang is een importeur van bijous en accessoires, die al haar producten zelf ontwerpt en produceert. Zij verkopen aan Europese groothandels, winkelketens en de detailhandel.

Toont 1 - 9 van de 9 items