Privacybeleid

Deoorclip.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Deoorclip.nl zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Deoorclip.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres factuur- en/of afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Deoorclip.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens (zoals u die aan ons heeft doorgegeven) en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Deoorclip.nl een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en/of aflevergegevens niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.
  • Uw bank- en rekeninggegevens slaan wij niet op in een database, noch op enige andere wijze. Als er tijdens het betaalproces om deze gegevens wordt gevraagd gebeurt dit door een payment provider die de afhandeling van uw bestelling via iDEAL, Bancontact/MisterCash, SofortBanking (alledrie door Sisow), of Paypal voor haar rekening neemt.

Deoorclip.nl verkoopt uw gegevens niet
Deoorclip.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling (bijvoorbeeld PostNL, onze vervoerder). Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.