Goudkleurige oorclips met groene steen in goudkleur zetting

187805

Nieuw


  • De lengte van deze oorclip is circa 5,4 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50.


€ 16,95

Datasheet

Gewicht0.02gr.

Meer informatie

Elegante Goudkleurige Oorclips met Groene Steen

Op zoek naar sieraden die je uitstraling versterken en je look compleet maken? Ontdek onze prachtige goudkleurige oorclips met een betoverende groene steen, gevat in een goudkleurige zetting!
Waarom kiezen voor onze goudkleurige oorclips met groene steen? Onze oorclips zijn de perfecte keuze voor iedereen die geen gaatjes in de oren heeft maar toch wil stralen. De groene steen straalt natuurlijke schoonheid en verfijning uit, waardoor je look direct opvalt. Deze oorclips zijn veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden, van een dag op kantoor tot een avondje uit. Voeg een vleugje glamour en tijdloze elegantie toe aan je stijl met deze prachtige sieraden.
Upgrade je look vandaag nog! Bestel deze schitterende goudkleurige oorclips met groene steen nu en laat jezelf stralen. Profiteer van snelle en veilige verzending en maak een statement met je look. Kies voor natuurlijke schoonheid en verfijning en bestel vandaag nog!
Je hoeft voor deze klem oorbellen geen gaatjes in je oren te hebben. De oorclips worden geleverd met zachte rubbertjes