Nieuw Goudkleurige oorclips met glas steentjes Bekijk groter

Goudkleurige oorclips met glas steentjes

187184

Nieuw

Goudkleurige oorclips met glas steentjes.
  • De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50.


€ 13,95

Datasheet

Gewicht0.02gr.

Meer informatie


Schitterende Goudkleurige Oorclips met Glas Steentjes - Een Sprankelende Toevoeging aan Je Sieradencollectie Ben je op zoek naar de perfecte accessoire om je outfit te laten stralen? Ontdek onze prachtige goudkleurige oorclips met glas steentjes! Deze schitterende oorbellen zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.
Elegante Goudkleurige Oorclips: Onze oorclips zijn vervaardigd met aandacht voor detail en verfijning. De goudkleurige afwerking geeft een luxe uitstraling, terwijl de glas steentjes voor een subtiele sprankeling zorgen. Deze clips zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.
Unieke Stijlverklaring: Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze opvallende oorbellen. Of je nu een avondjurk draagt of je dagelijkse kleding wilt opvrolijken, deze goudkleurige oorclips voegen een unieke stijlverklaring toe aan elke outfit.